O nás

Naší filozofií je výuka v menších skupinkách a individuální přístup ke studentům. Naší vizí jsou absolventi, kteří dokáží homeopatií účinně pomáhat sobě i ostatním a dělají svoji práci s radostí a nadšením.

 
 
 

Čím jsou naše kurzy jedinečné?

Níže naleznete naše nejdůležitější hodnoty, které utváří charakter našich kurzů. Pokud chcete zažít atmosféru na kurzu, kontaktujte nás a přijďte se k nám nezávazně podívat na kurz, který vás zajímá.

  • Petr Zachariáš, který je hlavním lektorem všech kurzů, je jeden z nejvyhledávanějších homeopatů v ČR s více než 16 lety praxe. Je také přímým studentem Prof. George Vithoulkase a autorem knihy Klasická homeopatie v teorii a praxi.
  • Jednotlivé semináře mají návaznost a tvoří spolu celek.
  • Všichni studenti obdrží audionahrávku každého semináře.
  • Podrobná skripta ke každému semináři.
  • Vyučujeme v menších skupinách studentů (do 35 lidí).
  • Milujeme vaše otázky, ptejte se na co chcete a pokud víme, odpovíme.
  • Vše co učíme v teorii vám ukážeme v praxi.
  • Všechny kurzy mají transparentní osnovy.
  • Všichni studenti mají naši podporu i mimo kurzy (otázky emailem).
  • Navazující studijní programy po ukončení základního i postgraduálního kurzu.
  • Můžete k nám chodit jen na praxi, či si vybrat kurz přesně podle vašich potřeb.
 
 

Náš tým

Petr Zachariáš, Dip. IACH

Profesionální homeopat s 19 letou praxí Přímý student Prof. George Vithoulkase (9leté studium)...více

Bc. Hana Poukarová, Dip. IACH

Profesionální homeopatka s 11 letou praxí Přímá studentka Prof. George Vithoulkase Bakalářský titul...více
 
 

Příběh naší školy

Prague College of Classical Homeopathy je v současné době jednou z největších homeopatických škol v České republice s více než 150 aktivními studenty. Co doprovázelo její vznik? Dovolte mi podělit se s vámi o příběh školy, který je zároveň příběhem cesty za mým životním snem.

Jmenuji se Petr Zachariáš a jsem homeopat s více než 16letou praxí. Bylo mi 18 let, když jsem se s homeopatií setkal poprvé. Od té chvíle jsem věděl, že je to přesně to, co chci dělat až do konce svého života. Koupil jsem všechny knihy, které tehdy byly dostupné na trhu a započal jsem intenzivní samostudium.

Současně se mi podařilo domluvit se s paní homeopatkou, která mě tehdy léčila, že mě homeopatii bude učit. Docházel jsem k ní jednou za dva týdny a ostatní dny se učil sám doma. Dá se říct, že jsem v té době homeopatii zcela propadl a nebyl jsem schopen myslet na nic jiného. Stala se smyslem mého života, mým hnacím motorem a inspirací.

Přečíst celý článek

 
 
 

Lekce na zkoušku

Přemýšlíte o studiu na naší škole? Přijďte se k nám podívat. Stačí se emailem nebo telefonicky domluvit, na kterou přednášku byste rádi přišli a můžete si na vlastní kůži vyzkoušet, jaká je u nás úroveň výuky a atmosféra. Tuto možnost vřele doporučujeme.

 
 
 

Co o nás říkají naši studenti

 

"Ahoj Petře, popíši to slovy super, super, super. Já jako student prvního ročníku distančně, jsem naprosto nadšená. Každý případ byl něčím specifický a velmi poučný pro naše další využití v praxi. Po té velmi podrobná diferenciální diagnostika každého léku, byla velmi naučná na opakovací i doplňující úrovni. A musím vyzdvihnout mj. téma, které jsme probírali v pátek navečer o spirituálním růstu... Je to opravdu to, co na tomto zuboženém světě dává smysl...

Petra Buriánková Přejít na reference

"Dobrý večer, právě jsem dokončila váš online kurz "Klasické homeopatie pro maminky s dětmi" a musím říct, že jsem jedním slovem nadšená. Všechny léky jsou popsány velmi jasně, stručně a pokrývají nejdůležitější symptomy, které jsme my maminky schopné zachytit a poté snad také úspěšně vybrat lék v akutních případech. Ještě jednou děkuji za výbornou přednášku. Mějte se hezky. S pozdravem"

Martina Chvalinová Přejít na reference

"Dobrý večer, pane Zachariáši, z Vašeho kurzu Klasická homeopatie pro maminky s dětmi jsem nadšená. Teď to poslouchám a pouvažuji o 3letém studiu. Stáhla jsem si přednášku po částech do mobilu a kdykoliv mám čas, tak si to poslouchám. Jinak do kdy se mám rozhodnout, pokud bych chtěla začít 1.ročník dálkově, do kdy se musí podat přihláška? Přeji Vám hezký večer"

Klára Dlabolová Přejít na reference