Studium homeopatie 

Vítejte na hlavní stránce našich kurzů. Jmenuji se Petr Zachariáš a jsem nejen profesionální homeopat, ale také zkušený lektor. Obsah všech kurzů je tvořen znalostmi, jež jsem získal za 16 let své praxe a 9letého studia u Prof. George Vithoulkase.

Všechny kurzy mají hlavu a patu, vzájemně na sebe navazují a jsou srozumitelné. Provedou vás tématem krok za krokem, nejkratší cestou ke skutečným výsledkům. 

  
 

Možnosti studia homeopatie

  1. ročník plně online

Tříletý intenzivní výcvik v homeopatii

Staňte se homeopatem na profesionální úrovni. Vše, co potřebujete k úspěšné homeopatické praxi od A do Z. Možnost dálkového studia 1. ročníku.

Více o tříletém výcviku

Praktický klinický výcvik v homeopatii

Naučte se efektivně odebrat případ, potvrdit lék a vyhodnotit reakci. Praxe s živými pacienty a pravidelnými kontrolami. 

Více o praktickém výcviku

Dvouletý postgraduální výcvik (nyní i online)

Naučte se předepisovat malé léky a řešit komplikované případy. Kurz pro absolventy jakékoliv homeopatické školy. 

Více o dvouletém PG výcviku
  Pro absolventy PCCH

Online refresh kurz pro absolventy PCCH

Jste absolventi Tříletého intezivního výcviku nebo alespoň 1. a 2. ročníku a rádi byste oprášili své znalosti klíčových oblastí homeopatické teorie a materie mediky obohacené o mé poslední zkušenosti?

Více o Refresh kurzu pro absolventy

Online kurz medicínského minima pro homeopaty nelékaře

Poznejte nejčastější chronická a akutní onemocnění, se kterými se budete jako homeopaté setkávat a získejte znalosti, díky kterým bude vaše homeopatická praxe nejen úspěšnější, ale také jednodušší.

Více o online kurzu medicínského minima

Online kurzy

Studujete rádi v čase a místě, které si sami určíte? Mrkněte na naše online kurzy. Ke všem materiálům máte doživotní přístup bez omezení.

Více o online kurzech
 
 
 

Petr Zachariáš, zakladatel školy a přímý student prof. George Vithoulkase

Petr Zachariáš je zakladatel a hlavní lektor na Prague College of Classical Homeopathy a homeopat s 16 letou praxí. Petr zasvětil velkou část dosavadního života teoretické i praktické výuce klasické homeopatie.

Více o knize