Online kurzy homeopatie

Studujete rádi v čase a místě, které si sami určíte? Žádný problém! Mrkněte se na naše online kurzy a začněte studovat třeba hned teď. Ke všem kurzům máte doživotní přístup 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu.

Jaké online kurzy homeopatie nabízíme?
 
 

Online kurzy homeopatie

  Nová rozšířená verze

Klasická homeopatie pro maminky s dětmi

Naučte se efektivně zvládat nezávažné akutní stavy svých dětí s pomocí homeopatických léků.

Cena: 3 650 Kč / 166 €

Detail kurzu

Jak studovat homeopatické léky efektivně

Naučte se, jak studovat homeopatické léky tak, abyste je chápali, pamatovali si je a dokázali je úspěšně použít v praxi. 

Cena: 750 Kč / 30 €

Detail kurzu
  Novinka online

Refresh kurz pro absolventy PCCH

 Jste absolventi Tříletého intezivního výcviku nebo alespoň 1. a 2. ročníku a rádi byste oprášili své znalosti klíčových oblastí homeopatické teorie a materie mediky obohacené o mé poslední zkušenosti?

Cena: 5 900 Kč / 236 €

Detail kurzu

Intenzivní kurz Organonu

Poznejte praktický význam prvních 200 paragrafů tohoto monumentálního díla a získejte tak účinný nástroj k řešení komplikovaných případů.

Cena: 9 900 Kč / 396 €

Detail kurzu

Intenzivní kurz akutní materie mediky 1+2

Naučte se úspěšně zvládat akutní potíže pomocí homeopatických léků. Podrobný popis 80 homeopatických léků v akutních situacích s důrazem na nejspolehlivější indikace a diferenciální diagnostiku.

Cena: 5900 Kč / 236 €

Detail kurzu

Kurz Materia medika pro pokročilé

Pozvedněte své znalosti léků na mistrovskou úroveň a naučte se rozpoznat lék v různých fázích patologie. 120 léků s důrazem na pochopení rozvoje patologie ze zdravého do zhrouceného stavu.

Cena: 9900 Kč / 396 €

Detail kurzu

 

Co je potřeba ke studiu?

 

  

 

Co říkají naši studenti na Online kurzy 

"Dobrý večer, pane Zachariáši, z Vašeho kurzu Klasická homeopatie pro maminky s dětmi jsem nadšená. Teď to poslouchám a pouvažuji o 3letém studiu. Stáhla jsem si přednášku po částech do mobilu a kdykoliv mám čas, tak si to poslouchám. Jinak do kdy se mám rozhodnout, pokud bych chtěla začít 1.ročník dálkově, do kdy se musí podat přihláška? Přeji Vám hezký večer"

Klára Dlabolová Přejít na reference

"Dobrý večer, právě jsem dokončila váš online kurz Klasické homeopatie pro maminky s dětmi a musím říct, že jsem jedním slovem nadšená. Všechny léky jsou popsány velmi jasně, stručně a pokrývají nejdůležitější symptomy, které jsme my maminky schopné zachytit a poté snad také úspěšně vybrat lék v akutních případech. Ještě jednou děkuji za výbornou přednášku. Mějte se hezky. S pozdravem"

Martina Chvalinová Přejít na reference

"Dobrý den, Váš seminář k Organonu byl pro mě osobně velkým přínosem, dostal jsem odpovědi na některé zásadní otázky ohledně homeopatie, které mám teď v hlavě a vše je zase o něco jasnější. Mějte se pěkně!"

Ondřej Taufer Přejít na reference