Klasická homeopatie v teorii & praxi

vyprodáno, připravujeme dotisk

Pronikněte do nejdůležitějších homeopatických prinicpů, získejte jasné odpovědi na nejčastější otázky studentů homeopatie k jednotlivým tématům a naučte se, jak vybrat správný homeopatický lék skrze 10 dlouhodobě vedených případů z mé praxe s analýzou výběru léku krok za krokem a jednotlivými kontrolami. 


Zobrazit ukázkovou kapitolu

Cena: 395 Kč / 17,95 €

Cena 359.09 Kč bez DPH

V této knize naleznete:
  • Nejdůležitější principy homeopatické léčby, a to jasným, praktickým a poutavým způsobem.
  • Nejrozšířenější "nevhodné homeopatické praktiky", které používají tisíce lidí, aniž by to věděli.
  • Odpovědi na nejčastější otázky laiků a studentů homeopatie.
  • 10 vyléčených případů za pomoci klasické homeopatie s analýzou krok za krokem a kontrolami.
 
 
 

Recenze knihy

"Petr Zachariáš nám prostřednictvím této knihy dává šanci stát se svědky zázraku uzdravení velmi praktickým způsobem. Krok po kroku nás provází svými případy a na konci každého z nich dokazuje, že pokud je homeopatie používaná správným způsobem, funguje jako zázrak. Jenže to není zázrak. Je to výsledek letitého seriózního studia a budíček pro každého z nás, kdo pracujeme s pacienty."

Manfred Braig
www.samuelhahnemann.de

  
 

Co říkají o knize čtenáři?

"Dobrý den, pane Zachariáši, Vaše kniha rozhodně splnila mé očekávání a ráda se k ní vracím. V teoretické části se mi líbí forma diskuze na konci jednotlivých kapitol a moc hezky jsou zpracované případy z praxe. Přeji pěkný den"

Veronika Březinová

"Ahoj Petře, díky této knize jsem zjistila, v čem bude asi problém, objasnila mi dost mých otázek, konečně jsem pochopila, co je to vlastně homeopatie. Takže předčila mé očekávání. Informace byly právě v této knize sepsány tak, že i člověk, který věděl úplně malinko, se začal orientovat. Nedá se říct, že bych něco postrádala nebo bylo něco vysvětleno částečně. Naopak tahle kniha posílila mou touhu věnovat se homeopatii, zatoužila jsem vědět o ni víc. Podle mě skvěle srozumitelná a zároveň odborná kniha, kterou lze pochopit.

Anrea Lužná